Vi startar upp din e-butik!

Om oss

Perfect Spot Sweden AB arbetar med att utveckla och etablera egna e-butiker och hjälper mindre eller medelstora företag att starta upp sin e-butik från grunden eller migrera från annan lösning, samt hemsidor till företag. Vi arbetar främst med opensource lösningarna Prestashop och WordPress som vi tycker är riktigt bra plattformar som man kan tanka ner helt utan kostnad. Perfect Spot Sweden AB är lokaliserad i Österskär utanför Stockholm, där vårt kontor ligger. Företaget startades 2011 med en mångårig bakgrund från IT branschen, där vi ser ett behov av att tillhandahålla operativ erfarenhet från att driva e-handel från daglig verksamhet till mer strategiska frågor, snarare än en normal webbyrå. Vi arbetar inte enbart med kodning utan ser till helheten och tittar mycket på de processer som är viktiga i din verksamhet för att kunna skapa lönsamhet. Vi har kunskap inom webbdesign, konvertering, a/b tester, marknadsföring online, onpageoptimering, ehandelsstrategi osv. Det innebär att vi har kunskapen att utföra uppdrag från e-commerce manager tjänster till ren php-utveckling i dedikerade projekt ute hos kund.

 

Målsättning och fokus i de egna e-butikerna är att skapa e-handelsprojekt med annorlunda karaktär och affärsupplägg. Vi tror på att äga och driva riktiga e-butiker och därigenom erhålla precision i vår kunskap kring vad som faktiskt krävs av en e-handlare och kunskap kring plattformarna. Den operativa kunskap vi har erhållit anser vi vara väldigt värdefull för att förstå den komplexitet dagens e-handlare utsätts för, där vi också nu ser att flera e-butiker kontaktar oss i olika ärenden.

 

Som kund vinner Du därför mycket tid och kunskapsöverföring på att anlita oss om du har tankar om att starta upp en e-butik eller vill uppgradera från befintligt system till en mer kraftfull plattform som prestashop. Vi startar upp din webshop för ett fast pris på 495 kr eller så gör du det själv från prestashop.com. Vårt pris är den tid det tar i anspråk för oss att tanka hem grundsystemet, och för den som är ovan är det en billig peng för att komma igång. Den bastemplate som finns tillgänglig ska ses som ett startpaket för att komma igång, där det sedan när behoven uppkommer ska finnas tydliga tillval och uppgraderingsmöjligheter mha oss som stöd.

 

Organisation. I Stockholm är vi 3 st som arbetar i företaget och vi har även nyligen inlett ett samarbete med ett konsultföretag med ca 30 st utvecklare som är leverantör av några större e-handelsprojekt. Tillsammans med dem kan vi säkra tillgången på konsulter och leveransförmåga i större projekt.

 

Aktuella rekryteringar På rekryteringsfronten ser vi gärna att det tillförs fördjupade kunskaper om e-handelsstrategi, optimering, konverteringsanalys och a/b testning utöver normal webdesign. Har Du redan idag uppdrag hos kund men saknar kompetensutbytet och tillhörigheten i en grupp av konsulter i ett spännande e-commerce företag. Då ska Du kontakta oss omgående!

 

Tack för att Du tog dig tid att läsa detta, och tveka inte att kontakta oss!